Zo werken wij

Kennismaking & introductie
In een eerste kennismakinggesprek hebben we het helemaal niet over offertes en bedragen. We luisteren liever naar wat je te vertellen hebt. Vertel ons wat je zelf opvalt over jullie uitstraling en waar je wensen en behoeftes liggen. We merken dan vanzelf of er het vertrouwen en de onderlinge klik is.

Voorstel moodboard & offerte (proef/smaakbepalingsperiode)
Ben je klaar voor het verrassingsmoment? Wij vinden het prachtig om je te verrassen met ons beeld dat wij hebben van jullie organisatie. Kijk en neem het op, laat maar eens even rustig bezinken. Bij onze bevindingen krijg je een heldere offerte, dus je weet precies waar je aan toe bent.

Ontwikkeling / bouwen / content creëren (bereidingsperiode websites)
Na het creatieve traject komt de tijd van het bouwen. Bij het bouwen van websites gaan we aan de hand van het ontwerp ervoor zorgen dat het voorgestelde plaatje ook daadwerkelijk tot leven komt. Gebruiksvriendelijke techniek en functionaliteit staan voorop. Is de inhoud niet interessant genoeg of sluit deze niet goed aan bij dat wat er wordt gezocht, zal men je concurrent waarschijnlijk eerder vinden... Samen voorkomen we zo’n gemiste kans! Wij kunnen je begeleiden in dit traject of het zelfs geheel uit handen nemen.

Grafisch ontwerp (bereidingsperiode)
Na het grafische voorstel gaan we om tafel of de opzet naar wens was en/of dat er hier en daar nog iets moet worden aangepast om het naar wens te krijgen. Let wel op, een ontwerp is niet iets dat "zomaar" inelkaar word gezet, er zit een fijne balans in het ontwerp zodat het past binnen een huisstijl. 

Presentatie / oplevering (opdienen/serveren)
Tja, dit is toch wel een momentje hoor! Vanaf nu is het toonbaar voor de gehele wereld. Jij blij, wij trots... Prachtig!

Monitoring (traject van monitoring/periodiek bijsturen)
Mooi natuurlijk dat het project opgeleverd is, maar dan zijn we er nog niet! Je wilt immers wel dat mensen je bedrijf, site en social media pagina's blijven vinden. Hiervoor is een continue stroom van werkzaamheden nodig op het gebied van communicatie, SEO en/of social media optimalisatie. Dat kun je in principe zelf, maar we begrijpen het absoluut als je onze hulp daarbij goed kunt gebruiken.