Over Canmerk

Canmerk media is een veelzijdig ontwerp, internet en productie bedrijf uit Haaksbergen met meer dan 27 jaar ervaring in het vak. Opgericht door Martin en Inge Stegehuis. Wij werken dagelijks aan oplossingen voor online en offline communicatievraagstukken.

Onze kracht zit ‘m erin dat wij geloven in een totaalpakket. Alle communicatie moet dezelfde ‘look and feel’ hebben. De uitstraling moet bij de doelgroep passen, aanspreken én de juiste reactie opwekken. Van website tot folder, van uitstraling bedrijfspand tot en met indeling beursstand, alles moet op één lijn zitten, daar staan wij voor!

Maak snel een afspraak, bel 053-82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerk.nl 

Onze hoofdwerkzaamheden;

  • Internet en alle aanverwante zaken (hosting/bouwen/mail/social media)
  • Facebook en Instagram marketing (ook trainingen)
  • Ontwerpen van grafische bestanden (logo, brochure, enz)
  • Productie van Full Colour werkzaamheden (rolbanners, (stoepbord)posters, spandoeken, stickers, reclameborden, enz)
  • Advies en begeleiding van beide bovengenoemde taken (drukwerk/belettering/social media/hosting)
  • SEO/SEA

Wat zijn wij eigenlijk?

Wij zijn geen trendy marketingclub, geen standaard internetbouwer en ook zeker geen traditioneel reclamebureau. Wij richten ons op de gehele range van reclame, internet maar ook productie.
Waarom? gewoon omdat het kan! Wij vinden onze voldoening in het bieden van deze totaaloplossing en vinden dat je alleen zo onze klanten deze oplossing kunnen bieden. Daardat wij zelf beschikken over een grote Full Colour productie machine kunnen wij onze klanten snel voorzien van de juiste kwaliteit van deze producten. Mocht er een voor ons niet op te lossen vraagstuk boven komen drijven, dan schakelen wij gewoon een van onze partners in uit ons grote netwerk om toch een passende oplossing te kunnen bieden. Dat is ons Canmerk!

Nieuwsgierig hoe wij jouw doelstelling behalen? Neem even contact met ons op, bel 053-82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerk.nl