Nieuws

Overhandiging cheque JeugdSportFonds

Wij als hoofdsponsor van de CanMerk Kids Fun Run zijn blij dat we samen met Atletiek Vereniging Haaksbergen en Gemeente Haaksbergen een cheque van €400,- kunnen overhandigen aan het Jeugdsportfonds.

Flexibele beursstand Global Electronics

Ontwikkel binnen budget een beursstand die ook voor andere doeleinden te gebruiken is. Deze 6x4 mtr flexibele beursstand kan al gelang de ruimte worden aangepast. Doormiddel van losse schakelbare panelen is bijna elke gewenste indeling te maken.

CanMerk KidsFunRun

Op zondag 26 maart is het zover, de CANMERK KidsFunRun. Tijdens de Haaksbergse Engelse Mijlenloop is is ook een sportieve uitdaging voor de basisschool kinderen van Haaksbergen.....

Posters zijn binnen

Het jaarlijkse Haaksbergse Engelse Mijlenloop krijgt dit jaar een nieuwe uitstraling die wij mochten verzorgen. De posters zijn de start van het evenement op 27 maart.

Lekker Local Shoppen!

Onze inrichting naderd het eind resultaat. Onze huisstijl is in en om het pand nu goed zichtbaar mede door onze lokale leveranciers...

Sponsoring spandoeken Giants

Gisteren de honkbal vereniging Giants in Hengelo blij gemaakt met een aantal gesponsorde spandoeken! Promotie voor de Giants op de Esreinmarkt Hengelo.

CanMerk KidsFunRun

Leuk toch, onze naam gekoppeld aan een prachtig onderdeel van de Engelse mijlenloop. Kom op Kids en doe mee met deze stoere run!

Partytime!

In meerdere opzichten begint 2016 grandioos! Op 29, 30 en 31 januari is het namelijk weer zover, het muziekevenement van Factor10! Ook wij van CanMerk steunen Factor10 met dit prachtige evenement dat voor de 7e keer wordt georganiseerd in Het Hagen.