Website v.a. € 15,-

Er zijn duizend en één mogelijkheden om online te gaan én er zijn even zoveel verschillende tarieven!

Stel je wilt met je bedrijf online maar je hebt geen behoefde aan een complexe website. Gewoon een paar pagina’s, leuke uitstraling en een contact mogelijkheid. Wellicht kan je buurjongen het ook maar voor het geval je die niet hebt of toch een site wilt die een professionele uitstraling heeft en past bij je doelgroep, is het een mogelijkheid om dit via ons te regelen!

Wij kunnen voor een klein bedrag (v.a. € 15,- p.mnd) al zorgen dat je professioneel online kunt. Een website hoeft namelijk niet duur te zijn!

Doordat wij hiervoor gebruik maken van door ons zelf geselecteerde en bewerkte lay-outs in Wordpress zijn wij in staat om je snel te kunnen voorzien van een mooie website.
De uitstraling is zoals je van ons mag verwachten, geheel in jou huisstijl met je logo/kleuren en al. Mocht je nog geen logo/huisstijl hebben dan kunnen wij jou hier natuurlijk ook goed mee op weg helpen! Check hiervoor maar onze portfolio.

Wat is inbegrepen voor deze € 15,- p.mnd (ex.Btw)

- Wordpress cms systeem
- Keuze uit verschillende basis layouts
- Multi device website
- 5 tekst pagina’s
- Incl basis hosting (ruimte op de server)
- Slider op homepage
- Nieuws module
- Google maps
- Contact formulier

Opstart kosten eenmalig v.a. € 250,- (Voor het inrichten en klaarmaken/zetten van je website.)

Exclusief domein registratie. (deze is natuurlijk ook via ons te regelen)

Wil je meer weten hierover, pak dan je telefoon en bel 053 82 00 999 of stuur ons even een mailtje dan helpen we je graag verder.

* Wij hebben overigens speciale abonnementen voor bijv. content onderhoud (de inhoud van de site) zodat jij kunt doen waar je goed in bent en wij je dit werk uit handen nemen. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Vraag ons naar deze service zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen bedenken.

Mail: info@CanMerk.nl