Website of shop bouwen

Tegenwoordig doe je niet meer mee als je niet een goede multidevice website of webshop hebt. Zeg nou zelf: jij kijkt toch ook eerst online voor je contact opneemt? Daarom ben je ook op onze site.

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites die passen in een totaaluitstraling. Of het nou gaat om een eenvoudige bedrijfspresentatie of om een complexe site of shop, wij begeleiden je graag naar een betere online presentatie. Alle door ons gebouwde sites beschikken over een Content Management Systeem (CMS). Hiermee kun je de inhoud van de site zelf* onderhouden.

* als het zelf bij/onderhouden van je site of social media te veel van je kostbare tijd in beslag neemt, kun je ervoor kiezen om dit door ons te laten verzorgen. Wij hebben hiervoor speciale abonnementen zodat jij kunt doen waar je goed in bent en wij je dit werk uit handen nemen. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Vraag ons naar deze service zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen bedenken. Mail: info@CanMerk.nl.

Webshop

Ook voor een goede webshop ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij het bouwen van webshops en wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je hier graag mee om tot een juiste keuze te komen. Na een goed overleg en een inventarisatie van je wensen en vereisten kies je het juiste platform. Is WordPress voldoende, moeten er een of meerdere modules aan gekoppeld worden, of kies je voor Joomla, Magento of een van de andere pakketten? Ook over de betaalmogelijkheid denken we mee: iDeal, Paypal of Klarna? Er valt veel te beslissen voordat het programmeren begint. Wij begeleiden je door dit hele traject en helpen je bij het maken van de juiste keuze.