Website bouwen

Tegenwoordig doe je niet meer mee als je niet een goede multidevice website of webshop hebt. Zeg nou zelf: jij kijkt toch ook eerst online voor je contact opneemt? Daarom ben je ook op onze site.

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites die passen in een totaaluitstraling. Of het nou gaat om een eenvoudige bedrijfspresentatie of om een complexe site of shop, wij begeleiden je graag naar een betere online presentatie. Alle door ons gebouwde sites beschikken over een Content Management Systeem (CMS). Hiermee kun je de inhoud van de site zelf* onderhouden.

* als het zelf bij/onderhouden van je site of social media te veel van je kostbare tijd in beslag neemt, kun je ervoor kiezen om dit door ons te laten verzorgen. Wij hebben hiervoor speciale abonnementen zodat jij kunt doen waar je goed in bent en wij je dit werk uit handen nemen. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Vraag ons naar deze service zodat wij samen met jou een passende oplossing kunnen bedenken. Mail: info@CanMerk.nl.