Dit doen wij

Totaalconcepten neerzetten, daar zijn we goed in. Van A tot Z zorgen dat de algehele uitstraling van onze klanten kloppen.

Wat we altijd proberen te bewerkstelligen is een uniforme uitstraling passend bij het bedrijf en natuurlijk ook bij de doelgroep. Herkenbaarheid in beeld, tekst en andere uitingen. Huisstijl, merk, website, verpakkingen, content, banners en alle andere marketing/communicatiemiddelen.

Wij begrijpen natuurlijk dat hier een prijskaartje aan hangt, maar toch streven we hiernaar. Gewoon, omdat we er goed in zijn. Maar geen nood, je maakt ons net zo gelukkig als we "alleen maar" een prachtige advertentie o.i.d. voor je mogen maken!

Bel 053-82 00 999 of mail info@canmerk.nl voor wat wij voor jou kunnen betekenen. Je bent natuurlijk ook welkom bij ons kantoor aan de Bouwstraat 5b in Haaksbergen.

Ontwerp en ontwikkeling website

Na alles in kaart te hebben gebracht, kunnen we zorgvuldig aan de slag met de ‘look and feel’. Aan de hand van een wireframe maken we een multidevice ontwerp voor de site. Samen bepalen we de manier waarop de site gebouwd gaat worden, WordPerss, Joomla of mss ons eigen CMS, dat maakt niet zo veel uit, het gaat erom dat de gebruiker ermee kan werken, past bij het geen je wilt bewerkstelligen en dat het de doelgroep aanspreekt.


Heb je naast de site ook een nieuw logo/huisstijl nodig? Dan maken we een goede analyse van je bedrijf en doelgroep en daarvoor ontwikkelen we de complete huisstijl voor je.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen ontwerpen en/of ontwikkelen? Bel 053-82 00 999 of mail ons info@canmerk.nl
Je bent natuurlijk ook welkom bij ons kantoor aan de Bouwstraat 5b in Haaksbergen. (industrieterrein Stepelo)

Full-service / ondersteuning / trainingen

Hosting, technische ondersteuning en onderhoud van een website of webshop is een van de belangrijkste onderdelen van onze dagelijkse werkzaamheden. Jij wilt dat je site altijd up-to-date is en goed werkt. Daar zorgen wij voor.
Daarnaast verzorgen wij ook trainingen op het gebied van WordPress en de laatste online marketingtechnieken. Aan de hand van deze trainingen kunnen je medewerkers hun online skills verbeteren of up-to-date houden.

Wat ook een mogelijkheid is is dat je deze werkzaamheden uitbesteed aan ons zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Vanuit ons kantoor in Haaksbergen monitoren we alles en via rapportages houden we je continu op de hoogte van de actuele status.

Online / offline marketing

Zonder marketingplan kan geen enkele site optimaal functioneren. Wij ontwikkelen samen met jou de juiste online marketingmix voor het beste resultaat. Eerst maken we een strategisch plan. Misschien komt daar wel uit naar voren dat je ook offline communicatie nodig hebt in je ideale mix. Laat het bedenken, opzetten, beheren, monitoren en optimaliseren van marketingstrategieën maar aan ons over. Als je toch liever zelf aan de slag wilt hiermee, dan kunnen wij je een online marketingtraining aanbieden die ingaat op SEO, SEA, content marketing, social media en e-mailmarketing.

Heb je vragen hierover of over een van onze andere diensten? Bel 053-82 00 999 of mail info@canmerk.nl maar je bent natuurlijk ook welkom bij ons kantoor aan de bouwstraat 5b in Haaksbergen. We verschaffen je graag meer inzicht in wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.