Dit doen wij

Totaalconcepten neerzetten, daar zijn we goed in. Van A tot Z zorgen dat de algehele uitstraling van onze klanten kloppen.

Wat we altijd proberen te bewerkstelligen is een uniforme uitstraling passend bij het bedrijf en natuurlijk ook bij de gewenste doelgroep. Herkenbaarheid in beeld, tekst en andere uitingen. Huisstijl, merk, website, verpakkingen, content, banners, reclameborden en alle andere marketing/communicatiemiddelen.

Wij begrijpen natuurlijk dat hier een prijskaartje aan hangt, maar toch streven we hiernaar. Gewoon, omdat we er goed in zijn. Maar geen nood, je maakt ons net zo gelukkig als we "alleen maar" een prachtige advertentie of rolbanner voor je mogen maken!

Bel 053-82 00 999 of mail info@canmerk.nl voor wat wij voor jou kunnen betekenen. Je bent natuurlijk ook welkom bij ons kantoor aan de Bouwstraat 5b in Haaksbergen.

Ontwerp en ontwikkeling

Ontwerpen is onze basis, vanhieruit ontstaan er bij ons bijna alle werkzaamheden. Of het nu gaat om een nieuw logo/huisstijl, website of sign item, er komt bijna altijd eerst een passend ontwerp aan te pas

Wil je weten wat wij voor jou kunnen ontwerpen en/of ontwikkelen? Bel 053-82 00 999 of mail ons info@canmerk.nl
Je bent natuurlijk ook welkom bij ons kantoor aan de Bouwstraat 5b in Haaksbergen. (industrieterrein Stepelo)

Full-service / ondersteuning / trainingen

Hosting, technische ondersteuning en onderhoud van een website of webshop is een van onze dagelijkse werkzaamheden. Jij wilt dat je site altijd up-to-date is en goed werkt. Daar zorgen wij voor.
Daarnaast verzorgen wij ook trainingen op het gebied van WordPress en Facebookmarketing. Aan de hand van deze trainingen kunnen je medewerkers hun online skills verbeteren of up-to-date houden.

Wat ook een mogelijkheid is is dat je deze werkzaamheden uitbesteed aan ons zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Vanuit ons kantoor in Haaksbergen monitoren we alles en via rapportages houden we je continu op de hoogte van de actuele status.

Productie

Wij beschikken over een grootformaat printer op Latex basis (inkt op waterbasis is gezonder, geurloos en direct klaar, geen droogtijd nodig). Met deze printer kunnen we op verschillende materialen printen voor binnen maar ook buitenkwaliteit. Diverse papiersoorten, canvasdoek, vinyl stickers, PVC zeildoek (bijv. spandoeken), rolbanners, enz. De prints zijn van hoge kwaliteit en geven foto’s, reclameborden en andere reclame uitingen met een prachtige kwaliteit weer. De Latex inkt heeft goede UV bestendigheid (3 tot 5 jaar) en een hoge krasvastheid wat de levensduur ten goede komt.